Subota 24 Lis 2020
Vi ste na: O nama Fitness IZRADA PROGRAMA PREHRANE
Izrada programa prehrane

 

Pravilna prehrana mora zadovoljavati nekoliko temeljnih postavki:

-

 

sadržavati dovoljne količine energije, svih potrebnih prehrambenih i zaštitnih tvari u skladu s prehrambenim potrebama pojedinca ili populacijske skupine;

-

 

osigurati uravnotežen odnos krutih i tekućih namirnica koje su lako probavljive;

-

 

osigurati osjećaj sitosti i zadovoljstva nakon uzimanja obroka.

Planiranje prehrane podrazumijeva sastavljanje plana o vrsti namirnica i obroka za jedan ili više dana prema energetskim i prehrambenim potrebama korisnika, primjenjujući prehrambene standarde. Prehrambeni standardi predstavljaju preporučeni dnevni unos energije, hranjivih i zaštitnih tvari neophodnih za održavanje fizioloških funkcija organizma i zdravlje pojedinca.

Redovna tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana pomažu ljudima da ostanu u dobroj formi i zdravi.
Prilikom planiranja prehrane treba voditi računa da se u dnevni plan obroka uključe raznovrsne namirnice iz svih skupina namirnica kako bi se osigurao potreban unos svih prehrambenih i zaštitnih tvari.

 

Ovisno o vašim potrebama, željama i mogućnostima, naši će treneri za Vas izraditi detaljan individualni plan prehrane , sastaviti jelovnik za željeni broj dana i uputiti Vas u sve tajne zdrave prehrane.

Ukoliko želite smršaviti, održavati kilažu, otopiti potkožno masno tkivo  ili pak dobiti na masi, za Vas će se iraditi adekvatan program te pomoći u izboru suplemenata.

 

Program prehrane možete naručiti mailom nakon što se dogovorite s trenerom i ispunite upitnik.

Cijena programa iznosi 250,00 kn.

 

POGREŠKE U PREHRANI

 
Facebook Image
Baner
walking
Posjete Sadržajima : 516214
Trenutno aktivnih Gostiju: 6